Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Δράσεις ενημέρωσης από την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην Σκιάθο

 

 

To Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκιάθου και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (με έδρα τη Λάρισα) σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου, θα πραγματοποιήσουν στη Σκιάθο δράσεις ενημέρωσης για τις νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις,  από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022.

 

Πιο συγκεκριμένα, θα λειτουργήσει ενημερωτικό περίπτερο στο παλιό Λιμάνι της Σκιάθου (λαιμός Μπούρτζι), θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ενημέρωσης στη σχολική κοινότητα, καθώς και ανοιχτή συζήτηση για την πρόληψη των εξαρτήσεων με θέμα «Η οικογένεια ως φορέας Πρόληψης» στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μπούρτζι ,την Πέμπτη 20/10/22 και ώρα 18:00.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με το προσωπικό της Μονάδας (σε προστατευμένο χώρο) κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο επικοινωνίας Κινητής Μονάδας: 6944916724, Δευτέρα – Παρασκευή).

 

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ανήκει στο δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και έχει έδρα τη Λάρισα. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες ή παράνομες ουσίες, στις οικογένειές τους αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για ζητήματα σχετικά με τις εξαρτήσεις.

 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

 

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.